Life style

ЗСУ контролюють Вовчанськ на понад 50%, – Харківська ОВА

Російські окупанти не припиняють постійні штурми міста.

УНІАН

Збройні сили України контролюють місто Вовчанськ, за яке ведуться запеклі бої на півночі Харківщини, на 60%.

Про це сказав заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Роман Семенуха в ефірі інформаційного марафону. За його словами, російські загарбники здійснюють безперервні обстріли фактичного усього прикордоння, у тому числі Багодухівського, Харківського і Чугуївського районів, а також продовжують штурмові дії в напрямку населеного пункту Липці та міста Вовчанськ.

“Щойно маємо кілька прильотів керованими авіаційними бомбами по населеному пункту Липці. Ворог не полишає спроб, особливо всередині Вовчанська, виштовхнути Збройні сили України з міста. Місто приблизно на 60% контролюють Збройні сили України, тобто штурми не припиняються. Так само сьогодні зранку відбувалися бойові дії на Куп’янському напрямку. Сьогодні на окремих ділянках Збройні сили України проводять свої штурмові дії з метою покращення позицій”, – наголосив Семенуха.

Відео дня

Триває війна в Україні – важливі новини

Як повідомляв УНІАН, раніше британський телеканал Sky News повідомив, що Україна приховано перекинула додаткові сили під Харків за кілька днів до того, як росіяни вдруге від початку війни спробували прорватися до Харкова 10 травня. Ще до того, як росіяни здійснили другу спробу прорватися до Харкова, їхні скупчення біля кордону почала обстрілювати артилерія.

Adblock test (Why?)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button