Life style

Начштабу СБС Гладкого усунуть від виконання обовʼязків, його перевірить СБУ, – Генштаб

Таке рішення ухвалив головнокомандувач ЗСУ.

Романа Гладкого усунуть від виконання обовʼязків на посаді начштабу командування Сил безпілотних систем / фото DeepState

Новопризначеного начальника штабу командування Сил безпілотних систем Романа Гладкого усунуть від виконання службових обовʼязків.

Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ.  Так, за результатами засідання комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, розвідки та оборони головнокомандувачем Збройних Сил України Олександром Сирським було прийнято рішення щодо перевірки Гладкого органами СБУ.

“За результатами засідання комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, розвідки та оборони головнокомандувачем Збройних Сил України прийнято рішення щодо проведення додаткової спеціальної перевірки органами СБУ начальника штабу командування Сил безпілотних систем капітана першого рангу Романа Гладкого. На час перевірки він буде усунений від виконання службових обовʼязків за посадою”, – йдеться у повідомленні. 

Відео дня

Що передувало

Нещодавно начальником штабу Командування Сил безпілотних систем ЗСУ призначили Романа Гладкого. Проєкт DeepState тоді заявив, що Гладкий – підозрюваний у держзраді, шпигунстві та корупції. Його дружина має російський паспорт, а донька у спортивних змаганнях представляла країну-агресорку. 

Зазначалося, що командувач СБС Вадим Сухаревський взагалі був проти цього призначення.

Згодом командування Сил безпілотних систем ЗС України прокоментувало скандальне призначення начальником штабу Романа Гладкого. У заяві наголосили, що капітана 1-го рангу призначили на цю посаду за його військові здобутки та професіоналізм. 

Вас також можуть зацікавити новини:

Adblock test (Why?)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button