Культура

Нові позови проти Diddy. Ще четверо чоловіків і дві жінки звинуватили репера у зґвалтуваннях

Серед постраждалих – четверо чоловіків і дві жінки, включно із 16-річним підлітком і 19-річною дівчиною. Повідомляють, що всі епізоди сталися на його вечірках у період із 1995-го до 2021 року. Імен постраждалих не називають.

Двоє чоловіків, які подали позови, звинуватили репера в нападі на них під час так званих білих вечірок. Один із цих випадків стався 1998 року. На той момент одному із чоловіків було 16 років. Він розповів, що репер наказав йому зняти штани, а потім “почав пестити його геніталії”. Згідно з позовом, підліток на той час намагався пробитися в музичну індустрію, а репер переконав його, що такий вигляд має “обряд посвяти”.

За словами другого чоловіка, він працював на заходах Diddy охоронцем. За його словами, 2006 року йому дали напій із додаванням наркотиків, а потім зґвалтували у фургоні.

Контекст

Репера Diddy 16 вересня заарештували співробітники Служби внутрішньої безпеки в готелі на Мангеттені після кількох місяців розслідування звинувачень у сексуальному насильстві й торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації. Проти репера від самого початку висунули сім обвинувачень.

16 листопада 2023 року американська співачка Кессі Вентура подала до суду позов, у якому звинуватила Diddy у зґвалтуванні й жорстокому поводженні з нею протягом 10 років – стільки вони перебували у стосунках. За день після того, як вона подала позов, вони дійшли згоди.

23 листопада Джой Дікерсон-Ніл звинуватила репера в тому, що він накачав її наркотиками і зґвалтував, коли вона була студенткою. 24 листопада вона заявила, що репер разом зі своїм другом Аароном Голлом по черзі її ґвалтували.

У лютому 2024 року ще одна жінка звинуватила музиканта у зґвалтуванні, заявивши, що на момент зґвалтування вона була неповнолітньою.

25 березня федеральні агенти провели обшуки в будинках репера в Лос-Анджелесі й Маямі. Після цього проти артиста до суду подали нові позови про зґвалтування. На тлі скандалу мер Нью-Йорка Ерік Адамс висунув вимогу до музиканта повернути йому ключ від міста.

27 вересня проти музиканта до Верховного суду Нью-Йорка подали черговий позов, авторка якого звинуватила репера в сексуальному насильстві й домаганнях, котрі тривали чотири роки.

Окрім того, Diddy був організатором вечірок з оргіями, у яких брали участь такі знаменитості, як репер Jay-Z, актори Бен Стіллер і Ештон Кутчер, світська левиця Періс Гілтон, тенісистка Серена Вільямс. 1 жовтня проти репера висунули звинувачення в сексуальному насильстві ще 120 людей.

Diddy не визнає себе винним, водночас суд двічі відмовляв реперу у звільненні під заставу. Засідання суду відбудеться у травні 2025 року. Артист залишається під федеральним арештом у Бруклінському центрі ув’язнення Metropolitan.

Adblock test (Why?)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button