Life style

Окупанти атакували Миколаїв: є приліт по житловому сектору, вже відомо про жертви

Також є пошкодження будинків, на місці працюють всі необхідні служби.

Окупанти атакували Миколаїв: є приліт по житловому сектору / фото ілюстративне ДСНС Миколаїв

Російська армія атакувала Миколаїв, вже відомо про влучання по житловому сектору та, як мінімум, одного загиблого. О 16.51 у Миколаєві було оголошено повітряну тривогу, а Повітряні сили ЗС України повідомили про небезпеку для міста о 17.10. Зокрема, йшлося про ракету на Миколаївщині, жителів обласного центру попросили терміново пройти в укриття.

Згодом мер міста Олександр Сєнкевич повідомив про вибух.

“У Миколаєві чутно вибух. Будь ласка, будьте в безпечних місцях. Подробиці згодом. Нічого не викладайте в мережу!”, – наголосив міський голова.

Відео дня

Відбій було оголошено о 17.20, згодом Сєнкевич додав, що є жертви.

Читайте також:

“Станом на зараз відомо про постраждалих. На жаль, є і загиблий цивільний. Також є пошкодження житлового сектору. Працюють всі необхідні служби”, – написав він в Телеграм-каналі.

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що на місце ураження прямують медики.

“Швидкі виїхали”, – сказав – він.

Кім також додав, що наслідки удару жахливі.

“Це жах… Немає виправдання русні. Терористи”, – наголосив посадовець.

Він підкреслив, що до приїзду швидких багато людей кинулося на допомогу потерпілим. В регіоні є ще одне влучання, але там ситуація “більш-менш”.

Читайте також:

Згодом Сєнкевич уточнив, що вже відомо про трьох загиблих, у тому числі дитину. 

Один з місцевих Телеграм-каналів повідомив, що дитині приблизно 10 років. Вона не встигла під час тривоги добігти до під’їзду – її розірвало на шматки.  

Влучання сталося, попередньо, ракетою Х-59 у паркан звичайного двору у місті.

Останні атаки РФ по Україні

Нагадаємо, окупанти близько 4 години ранку двічі вдарили по центру Чугуєва. За словами очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова, є пошкодження житлових будинків, об’єктів торгівлі, соціальної сфери та іншої цивільної інфраструктури. 

Він повідомив про 7 поранених, серед яких хлопчик 14 років. Усі – в середньому та легкому станах. Стан хлопчика – стабільний. Усі постраждалих госпіталізовано з осколковими пораненнями. 

Перше влучання було поряд з будинком. Згоріли дев’ять автомобілів. Пошкоджено вікна 9-ти поверхового та 5-ти поверхового будинків, дах та вікна 2-х поверхового житлового будинку, два магазини.

Внаслідок другого влучання було пошкоджено адміністративні будівлі, скління недобудованої пʼятиповерхової будівлі та приватний будинок.

Вас також можуть зацікавити новини:

Adblock test (Why?)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button