Life style

РФ будує понтонні переправи через річку Сейм у Курській області: з’явились супутникові знімки

Першу переправу було побудовано між 15 і 16 серпня.

Вже другу переправу окупанти збудували пізніше / фото Вікіпедія

Журналісти показали супутниковий знімок, на якому можна побачити понтонну переправу через річку Сейм у Курській області, яку побудували російські окупанти. Відповідне фото опублікувало видання “Радіо Свобода”. 

Там зазначили, що російські військові побудували понтонну переправу через річку Сейм між 15 і 16 серпня на схід від села Глушкове після того, як українські військові почали завдавати ударів по мостах у цьому районі. 

Збудована понтонна переправа у Курській області / фото Радіо Свобода

Пізніше у виданні повідомили, що армія РФ побудували другу понтонну переправу через річку Сейм на схід від села Зване. Супутниковий знімок, на якому її можна побачити, було зроблено 17 серпня. 

Відео дня
Збудована понтонна переправа у Курській області / фото Радіо Свобода

“Вони (переправи – УНІАН) можуть бути призначені для того, щоб надати російським військовим шляхи відходу в разі успішного розвитку українського наступу”, – додали у повідомленні.

Курська область – останні новини

Раніше українські військові показали місцевих жителів, які залишилися у Суджі, що в Курській області. Зокрема росіяни скаржаться на те, що їхня влада кинула їх напризволяще. 

“Нам сказали, що будуть ходити автобуси. А потім автобусів не було. Куди діватися людям, людям похилого віку, які погано ходять? Залишили нас усіх”, – сказала одна з місцевих мешканок.

Раніше експерт видання Bild з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке заявив, що ЗСУ залишилося 5 км до річки Сейм

“Деякі аналітики писали, що це може відрізати угруповання ЗС РФ, оскільки район із заходу і півдня оточений територією України. Росія у відповідь організовує понтонні переправи і обороняє прохід, що залишився на сході”, – зазначив він.

Вас також можуть зацікавити новини:

Adblock test (Why?)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button