Культура

Хливнюк назвав умову, за якої він знову почне виконувати свої російськомовні хіти. Публіка відреагувала оваціями

“Добрі люди, які сьогодні тут зібралися, вони, у принципі, космополітичні, як мені здається. Україна – багатонаціональна держава насправді, і багаторелігійна, і мультикультурна. Ви можете бути представником будь-якої етнічної групи. Під рашистською п…дерацією ми маємо на увазі просто певну територію, яка опинилася під владою лютих упирєй, кінчених дебілів”, – звернувся він до глядачів.

За словами артиста, днями журналісти запитали його, коли він знову почне співати свої російськомовні хіти.

“Мене з DW дівчинка чудова питала: “Коли настане той час, коли ви знову заспіваєте свої російськомовні класні пісні? Ми їх любимо”. Та без проблем! Масове повстання, убивство лідерів Кремля, спалення нафіг того Кремля. Росіяни нанизують голови і сраки цих довбой…бів просто на стовпи. І, будь ласка, буде все, що ви хочете”, – різко висловився він.

Глядачі відреагували на його слова оваціями і схвальними вигуками.

Контекст

Хливнюк народився 1979 року в Черкасах. Навчався в музичній школі за класом акордеону. Закінчив Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького (спеціальність – “перекладач з англійської мови”).

2004 року Хливнюк разом із гітаристом гурту “Тартак” Андрієм Самойлом заснував гурт “Бумбокс”.

2022 року, після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, Хливнюк вступив до лав Сил територіальної оборони України, служив у патрульній поліції. Наприкінці березня він потрапив під мінометний обстріл і дістав поранення.

В інтерв’ю українському журналісту, засновнику інтернет-видання “ГОРДОН” Дмитрові Гордону Хливнюк розповів, чим саме займається у зоні бойових дій. “Ми розвозимо ліки і доправляємо лікарів, які допомагають ставити діагнози… Розвозимо найнеобхідніші вантажі: інсулін, ліки проти високого тиску, іноді навіть роздаємо з хлібом, олією, з якимись базовими продуктами”, – зазначив музикант.

У серпні 2022 року Хливнюк повідомив, що став пілотом ударного дрона.

Adblock test (Why?)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button