Fashion

MONATIK презентував благодійну лімітовану колекцію одягу: любов лікує рани

Український Співак MONATIK разом із українським брендом одягу JUL та громадською організацією Gen. Ukrainian представили спільну лімітовану колекцію мерчу.
Дроп складається із лонгсліву та утепленого худі. Палітра представлена класичними відтінками — світло-сірим та ніжно-білим кольорами.
Базовим елементом проєкту стало яскраве серце, яке доповнюється написом «Любов лікує рани. Будь собою».
Створене серце на основі відсканованого малюнку дитини, яка проходила реабілітацію в спеціальному освітньо-реабілітаційному таборі Gen. Camp. А він займається дітьми, які втратили батьків на війні.

Творчі колекції зазначають: “Яскраве серце, доповнене глибоким написом “Любов лікує рани. Будь собою” — основний елемент, зображений на речах дропу. Це — відсканований малюнок дитини, що проходила реабілітацію в спеціальному освітньо-реабілітаційному таборі Gen. Camp, що займається дітьми, які втратили батьків на війні. Втративши найцінніше, вони знаходять сили підійматися, щоб дати цьому світу ще один шанс і навчають інших неабиякій мудрості.
Візуальна композиція стала натхненням як для співака та композитора MONATIK, так і для українського бренда одягу JUL. Спеціально для колаборації артист створив музичне оформлення, а також написав вірш із глибоким та проникливим месседжем. У аудіо можна почути також голоси дітей MONATIK – Данила та Платона.


А JUL відтворили малюнок на речах спільної колекції MONATIK x JUL x Gen. Ukrainian. Дроп складається із лонгсліву та утепленого худі, виконаних із якісного трикотажу, що стануть необхідною базою в гардеробі прохолодної пори. Палітра представлена класичними відтінками — світло-сірим та ніжно-білим кольорами”.
Відсьогодні колекцію можна придбати на сайті бренду JUL та MONATIK Corporation. Частина коштів від продажів буде направлена на розвиток Gen. Ukrainian.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button