Шоу бізнес

Палка прем’єра пісні “Паливо” від артиста DOUBLE V – новатора у популяризації sexy-hip hop музики в Україні

Співак  DOUBLE V створює та відкриває нові горизонти для розвитку української музики завдяки релізу нової пісні “Паливо”. DOUBLE V є новатором у популяризації sexy-hip hop музики в Україні! Новою композицією “Паливо” артист закликає не соромитися своїх почуттів та бажань, коментуючи це так :

“Не варто стримувати себе через чиїсь переконання. У нас одне життя, тому слід частіше показувати себе справжнім – таким, яким ти себе дійсно відчуваєш”

Головною метою пісні “Паливо” є – розкриття себе як особистості, прийняття своїх прихованих демонів, справжніх почуттів та емоцій!

DOUBLE V відверто ділиться з нами головним меседжем та одночасно спонукає відчути особливий сенс своєї нової пісні :

“Також головною темою треку є – кохання, романтичні стосунки, відвертість, захоплення один одним. Все це є частиною того, що створює певний вайб у моєму житті, який і надихав на створення цієї пісні”.

Ще змалку, зі шкільних років співак DOUBLE V почав цікавитися музичним світом! Артист почав свій шлях зі шкільних конкурсів та КВК у 2015 році. У 2016 році DOUBLE V вже створював авторські композиції, багато експериментував та розвивався у музичній сфері!

У своєму арсеналі DOUBLE V вже має 5 випущених авторських пісень, кожна з яких по-своєму особлива для співака, бо асоціюється з різними важливими періодами в його житті.

DOUBLE V  щиро ділиться з нами відчуттям своєї нової пісні “Паливо”:

“Я відчуваю, що ця пісня – це віддзеркалення мене та мого нинішнього періоду в житті. Це дуже чесна та щира робота. Думаю, що присутня в ній вульгарність та відвертість дуже гарно передають закладену мною емоцію. А якщо не заглиблюватися в текст, то виникає бажання добряче потанцювати під запальний приспів!”

У найближчому майбутньому DOUBLE V планує створювати та ділитися з нами  новими  яскравими синглами, таким чином знаходячи своїх слухачів, які розділять його бачення та вподобання у музичному світі. Згодом артист хоче створити найсексуальніший альбом в українській  хіп-хоп індустрії.  Тому у найближчому майбутньому чекаємо нові круті та яскраві прем’єри від артиста DOUBLE V!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button