Персони

Анджеліна Джолі стала героїнею обкладинки нового випуску Vogue

Відома акторка стала героїнею обкладинки нового випуску Vogue і дала інтерв’ю виданню, де розповіла про новий проект Atelier Jolie, допомогу з боку дітей та становлення власного стилю.
На кавер-сторі актриса позує у майбутній студії Atelier Jolie у речах з нещодавньої колаборації Chloé x Atelier Jolie та образах свого нового бренду.
У листопаді Анджеліна Джолі відкриє власний творчий простір Atelier Jolie в Нью-Йорку, який залучатиме до роботи біженців із різних країн. До маминого проєкту залучені й двоє з дітей Енджі, 19-річний Пакс та 18-річна Захара.

Анджеліна Джолі стала героїнею обкладинки нового випуску Vogue
Анджеліна Джолі стала героїнею обкладинки нового випуску Vogue

Актриса не планує ставати великим модним дизайнером, як багато хто припустив раніше, адже її проект “не зовсім про моду”.

“За ці роки я познайомилася з багатьма ремісниками – дуже здібними, талановитими людьми, і мені хотілося б, щоб їхня кількість зростала”, – каже Анджеліна. “Я не хочу бути великим модельєром. Я хочу збудувати будинок, щоб інші люди могли ними стати”.


Вони кращі за мене, тому що ви хочете, щоб ваші діти були такими. Звісно, я їхня мати та, сподіваюся, безпечне місце для них і стабільність, – зазначила Анджеліна.
Зйомку для Vogue провела легендарна Енні Лейбовіц.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button