Персони

Тіна Кароль повідомила, на які номінації Grammy претендує її трек “One nation under love”

Незабаром стартує перший етап відбору.
Співачка звернулася до Академії із проханням звернути увагу на пісню «One Nation Under Love», яка була написана легендарною Дайаною Воррен.
Пісня була подана до наступних категорій: “Краща пісня соціальних змін”, “Кращий поп дует/груповий перформенс”, “Краще аранжування, інструментал та вокал”, “Краще музичне відео”.
Пісня є потужним посланням надії, єдності та непохитної любові посеред війни. Тіна Кароль і Даян Уоррен об’єдналися, щоб зробити позитивний внесок у мир за допомогою музики.
Співачка Даян Уоррен сподівається, що «One Nation Under Love» підніме дух людей і зміцнить зв’язки між країнами, які разом виступають за справедливість.


“Вдячна долі та всім, хто доклав неймовірних зусиль.
Усій команді і шанувальникам, дякую за віру та єдність. А також, є величезне покликання душі та творче бажання, щоб наші виконавці та наша музика звучали рівноправно для інших країн, на всіх майданчиках світу. Мріємо сміливо і досягнемо мети. Я не боюсь зустрічати труднощі та стукати у закриті двері, вони відчиняться, а дорогу проходить йдучий”, – зазначила співачка у своїх соцмережах.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button